Tijdlijn

Wanneer zijn de feesterijen dit Lustrum?! Vindt het hier!


02-09: Lustrumopening

De opening van het 15e lustrum van Proteus-Eretes en het 5e lustrum van 'De Beuk'. Eindelijk worden het thema, de lustrumkleuren en alle activiteiten onthuld!

10-10: Rally

Touren met de auto langs bijzondere locaties in Nederland met behulp van een puzzelroute. Na afloop van de rally wordt een afsluitend evenement georganiseerd.

20-11: Gala

Een avond in fancy kleding dansen in een historisch monument. Hef samen met je date een drankje en geniet van een chique avond.

11-12: Loodsfeest

Dromen worden werkelijkheid en er wordt een groots feest georganiseerd in de loods!

01-01 tot 09-01: Wispo

We reizen af naar de bergen van Andorra om een week te skiën, te snowboarden en natuurlijk te aprèsskiën.

13-01: Nieuwjaarsborrel

Samen wordt het begin van het jaar van de 75e verjaardag van Proteus-Eretes en 25e verjaardag van 'De Beuk' ingeluid!

Lustrumreis

Proteus-Eretes neemt even een korte pauze van het collegejaar tijdens de TU-vakantie en gaat een paar dagen cultuursnuiven in het binnen- of buitenland.

16-18 februari: Halflustrum

Lustrum driedaagse halverwege het jaar waarin vette evenementen worden georganiseerd.

Week 16: Musical

Proteus-Eretes heeft in een ver verleden een lustrummusical gehouden, dit jaar is het na vele jaren wachten eindelijk weer zover. Een musical met lekker veel drama en waanzinnige hitjes.

Hemelvaart: TLTZEIDL

Ter Land, Ter Zee, En In De Lucht. De naam zegt het al. Verwacht veel sensatie, gespetter en mooie wagens.

2-3 juli: NSRF Slot

De NSRF Slotwedstrijden zijn de afsluiting van het wedstrijdseizoen. Naast het roeien zelf op het water, valt er ook op de kant een hoop te organiseren. Dit spektakel wordt op 2 en 3 juli dit jaar door Proteus-Eretes georganiseerd.

Week 29:Lustrumweek

Een afslutingsweek van het lustrum waarbij elke dag een nieuw thema heeft. Van sporten tot eten en van chillen tot diep in de nacht dansen: je beleeft het allemaal deze week.

Uitreiking DEB

Uitreiking van het DriekwartEeuwBoek, waarin de 75 jaar aan geschiedenis die Proteus-Eretes rijk is in vast is gelegd. Kom alle ins en outs over onder andere de vloot, het verenigingsleven en onze prestaties te weten.