Helaas kan het jeugdroeikamp dit jaar niet door gaan. We zien jullie graag volgend jaar terug voor een episch kamp!

Juniorenroei­kamp.

Aankomende 17 tot en met 21 juli zal het Proteus-Eretes juniorenroeikamp plaatsvinden. Een zomerkamp speciaal voor jeugdroeiers, met allerlei leuke activiteiten en natuurlijk roeien!

Het kamp zal plaatsvinden op het terrein van Scoutcentrum het Kruithuis, tegenover De Delftse Studentenvereniging Proteus-Eretes. Voor het roeien zullen we gebruik maken van de faciliteiten van Proteus-Eretes.

Wat?

Tijdens het zomerkamp zullen we ons natuurlijk elke dag bezig houden met roeien, maar is er ook vooral veel ruimte voor andere leuke activiteiten of uitjes naar andere plekken in de omgeving (zoals het strand). Tijdens het roeien zullen we zo veel mogelijk bootjes maken die van gelijk niveau is zodat er onderling een beetje gespard kan worden. Het zal dus de ideale plek worden om beter kennis te leren maken met andere jeugdroeiers uit Nederland!

Tijdens het kamp zullen we voor het grootste deel verblijven op het terrein van Scoutcentrum het Kruithuis. Wij zullen hier ook overnachten. Het terrein bevindt zich aan de andere kant van de Schie tegenover het gebouw van Proteus-Eretes. Voor het roeien zullen we gebruik maken van de faciliteiten van Proteus-Eretes.

Voor wie?

Alle enthousiaste jeugdroeiers met minimaal een jaar roeiervaring zijn welkom! Speciaal richten wij ons op actieve roeiers rond de 14-19 jaar. Weet je niet zeker of het kamp geschikt is voor je, neem dan gerust contact met ons op.

Je bent van harte welkom om met je hele ploeg te komen, maar ook in je eentje zal je het ontzettend naar je zin hebben. Doordat de deelnemers van verschillende verenigingen, leeftijden en niveaus gemengd zullen zijn, ontstaat er een gezellige groep.

Voor ouders.

Op het kamp zal veel begeleiding aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat uw dochter/zoon ten alle tijden veilig is en op zijn/haar gemak. Tijdens de activiteiten en het roeien zal er altijd begeleiding aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de activiteiten en het roeien niet alleen leuk en leerzaam is, maar ook veilig. Verder vinden wij het belangrijk dat er direct contact is tussen de ouders en de organisatie van het kamp. Daarom zullen wij bij het inschrijfformulier om uw telefoonnummer en emailadres vragen, zodat we u op de hoogte kunnen houden indien dit nodig is. Andersom vinden wij het heel belangrijk dat ouders hun junior met een gerust hart naar het trainingskamp kunnen sturen. Als u dus nog vragen heeft, kunt u ons een mailtje sturen via [email protected]. De geschatte kosten voor het kamp bedragen momenteel €250,-. Eind mei zullen de definitieve kosten voor het kamp bekend gemaakt worden!

Enthousiast!

Ben je enthousiast? Schrijf je dan hier meteen in!

Vragen?

Toch nog vragen? Communicatie kamp, Floor, is te bereiken via mobiele telefoon (+316-46913348). Je kan ook een mailtje sturen naar [email protected].