Commissies

Op deze pagina vind je alle commissies die mede mogelijk hebben gemaakt dat het lustrum werkelijkheid is geworden!


R33Cie
De R33Cie organiseert een autorally waarbij deelnemers door middel van puzzels een route afleggen langs onder andere historische locaties van Proteus.
Meer info
Galacie
De Galacie organiseert een avond in fancy kleding en dansen in een historisch monument. Hef samen met je date een drankje en geniet van een chique avond.
Meer info
ALPrEScie
De ALPrEScie organiseert de wintersport. Proteus reist af naar de bergen om een week te skiën, te snowboarden en natuurlijk te apésskiën.
Meer info
Debcie
Na het Hemelsblauwboek, uitgereikt op de 50e verjaardag van Proteus-Eretes, wordt er hard gewerkt aan een nieuw boek om de 75 jaar geschiedenis van de vereniging in vast te leggen. De DEBcie (DriekwartEeuwBoekcommissie) werkt samen met een aantal schrijvers aan het boek.
Meer info
Showco
De Showco organiseert de musical. Proteus heeft in een ver verleden een lustrum musical gehouden, dit jaar is het na vele jaren wachten eindelijk weer zover. Verwacht een musical met lekker veel drama en waanzinnige hitjes.
Meer info
TriLuCo
Ben jij opzoek naar gezelligheid, cultuur of wil jij het nachtleven ontdekken van een nog onbekende locatie? TriLuCo is er voor jullie op een zuperzonizche lustrumreis te verzorgen. Lustrumreis? Triluco!
Meer info
NSRF Slot
De commissie organiseert de afsluitende roeiwedstrijden van het wedstrijdseizoen: de NSRF Slotwedstrijden. Naast het roeien zelf op het water, valt er ook op de kant een hoop te organiseren. Dit wordt gedaan door de NSRF Slotcommissie.
Meer info
PEPcie
Een lustrum is niks zonder een heus lustrum album. Het zal voor het eerst in vele jare zijn dat proteus zijn eigen nummers heeft maar deze commissie zal het realiseren.
Meer info
Loodsfeest
Dromen worden werkelijkheid en er wordt een groots feest georganiseerd in de loods! Deze commissie zal voor een onvergetelijke avond zorgen in de grootste ruimte van Proteus.
Meer info
TLTZEIDL
De TLTZEIDL commissie zal een nieuw leven blazen in een oude tradite. Ze zullen er alles aan doen zodat jij spetterend ter water zal gaan in de door jou gebouwde zeepschuit.

Diner
In het lustrum zal er een groot diner plaatsvinden waarin de verschillende jaarlagen elkaar zullen ontmoeten. Om te zorgen dat de magen gevuld worden zal de dinercie de boel in goede banen leiden.

Symposium
In de halflustrum-driedaagse zal ook de carriere van proteeërs centraal staan. De Symcie zal een waanzinnig symposium organiseren waar jou toekomst centraal staat.